Winterzeil op maat?

3 redenen om voor een winterzeil op maat te kiezen

Bij het aanschaffen van een zwembad moet u niet alleen met het intieme bedrag rekening houden. Nee, gedurende de looptijd van een zwembad bent u min of meer genoodzaakt om nog accessoires aan te schaffen. U kunt echter met een vliegende start beginnen door direct bij aanschaf van het zwembad ook verschillende accessoires te kopen. We hebben het hierbij onder andere over een schoonmaak set, over verlichting en over een winterzeil. In dit artikel richten we ons op de laatste genoemde accessoire.

Met een winterzeil kunt u uw zwembad tot in perfectie beschermen. Vuil heeft dankzij het winterzeil geen toegang tot het water. Daarnaast blijven ook de randen van het zwembad perfect schoon. Dit is slechts een greep uit de vele voordelen van een winterzeil. Wij hebben dan ook drie zwaarwegende redenen op een rijtje gezet. Drie redenen waarom ook u voor een winterzeil zou moeten kiezen. Bent u benieuwd naar deze redenen? Lees dan zeker nog even door.

Wellicht is het eerst verstandig om iets meer toelichting over een winterzeil te geven. U kunt een winterzeil zien als een strak doek dat over een zwembad heen gespannen wordt. Tussen het water en het winterzeil kan niks terecht komen, aangezien het winterzeil perfect aansluit op de randen van het zwembad.

Beschermen van zwembad water

Als u gaat zwemmen, wilt u uiteraard dat het water netjes schoon blijft. Dat is zo in de zomermaanden als u gebruik maakt van het zwembad. Maar, ook in de wintermaanden is het prettig als het water netjes schoon blijft. In dat geval heeft het vuil namelijk geen mogelijkheid om zich aan het water of aan de rand van het zwembad te hechten. Kortom; in de wintermaanden is het belangrijk om het water te beschermen. Dit kan dus met behulp van een winterzeil.

  1. Veilig voor uw zwembad
  2. Eenvoudig in gebruik
  3. Goedkoop alternatief op Zwembad Rolluik

Verlengen van de levensduur

Uw zwembad krijgt altijd met ‘klappen’ te maken. Dat geldt eigenlijk voor alle objecten, maar een zwembad is toch wel bovengemiddeld gevoelig. Door een winterzeil over het zwembad heen te spannen, kunt u in ieder geval de levensduur van het zwembad verlengen. Hiermee zorgt u er voor dat u óók de komende jaren nog optimaal van uw zwembad kunt genieten.

Perfect vast te zetten

Bij een winterzeil is het uiteraard wel noodzakelijk dat deze perfect op het zwembad aansluit. Dat is dan ook mogelijk als u voor een winterzeil op maat kiest. U kunt hiervoor de afmetingen en de vorm van uw zwembad aan ons doorgeven. Wij maken het winterzeil vervolgens op maat voor u. vervolgens kunt u het winterzeil gemakkelijk vast zetten. Als u gras om het zwembad heen heeft liggen, kan dit met behulp van graspinnen. Als u tegels om het zwembad heen heeft liggen, kunt u gebruik maken van bouten.

Kortom: een afdekzeil is perfect vast te zetten, verlengt de levensduur en houdt het water perfect schoon. Dat zijn, in onze ogen, voldoende redenen om een winterzeil aan te schaffen!