Wat is web optimization?

zoekmachine optimalisatie rapport

Wij kunnen je pagina’s herschrijven of zo inrichten dat deze aan de richtlijnen voldoen. Bovenstaande prijzen voor monitoring zijn niet gelimiteerd tot maar 1 website.

Voeg een eenvoudige navigatiepagina voor je gehele website (of de belangrijkste pagina’s, als je honderden of duizenden pagina’s hebt) toe voor gebruikers. Zo kun je actual zien hoe Googlebot je content material ziet en weergeeft. Daarnaast helpt dit je om een aantal indexeringsproblemen op je web site te identificeren en op te lossen. Wanneer Googlebot een pagina crawlt, moet de bot de pagina kunnen zien op dezelfde manier als een gemiddelde gebruiker15. Voor een optimale weergave en indexering moet je Googlebot altijd toegang geven tot de JavaScript-, CSS- en afbeeldingsbestanden waarvan je website gebruikmaakt.

zoekmachine optimalisatie rapport

  • Door op relevante zoekwoorden goed vindbaar te zijn, resulteert dit in meer online vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet.
  • Content, techniek en populariteit van jouw website (links van domeinen met autoriteit naar jouw website) zijn de belangrijkste factoren in jeranking.
  • Voorkom invoeging van meerdere onnodige zoekwoorden die gericht zijn op zoekmachines, maar vervelend of onlogisch zijn voor gebruikers.

Daarbij zijn wij fixed bezig om jouw website hoger in de zoekmachine te krijgen. Wij bieden je een traject aan waarbij wij de website verder optimaliseren en monitoren.

SEO rapport

Dit noemen we ook wel SEO, wat een afkorting is voor Search Engine Optimization. Een goede vindbaarheid van een website in Google is enorm belangrijk omdat ninety seven% van de mensen in hun zoektocht naar een website gebruik maken van Google. Omdat mensen al lang niet meer doorklikken naar de tweede en derde pagina in de zoekresultaten is het van groot belang om op de eerste pagina te staan met je web site.

zoekmachine optimalisatie rapport