Rapportage en evaluatie middels ons SEO-rapport

zoekmachine optimalisatie rapport

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat vaak over het maken van kleine aanpassingen in delen van je website. Als je deze wijzigingen afzonderlijk bekijkt, lijken deze wellicht kleine verbeteringen. Je bent mogelijk al bekend met veel van de onderwerpen in deze gids, omdat dit essentiële elementen zijn voor elke webpagina, maar je haalt wellicht nog niet het maximale uit deze elementen. Dit rapport fungeert als een handleiding en stelt richtlijnen huge voor de webbouwer in kwestie.

Na oplevering zijn we je daarnaast van dienst wanneer je dat maar nodig hebt. Aanpassingen maken, nieuwe content material, afbeeldingen, nieuwe functies. Neem je een (full) service technisch onderhoud dienst af?

Na de analyse kun je zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie, waarbij wij in een dagdeel alles met je door kunnen nemen als je dat wenst. Of wij doen het voor je, zodat jij je kunt richten op je eigen specialisatie. Immers, zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin proceed verbeteringen doorgevoerd dienen te worden om zo het rendement blijvend te verbeteren. SKYE DESIGNS & PROGOOGLE zorgen ervoor dat je web site veel beter vindbaar is. Ik heb door zoekmachine-optimalisatie voor veel klanten uit Zwolle gezorgd voor een hogere plaats in Google.

Uw webbouwer kan vervolgens deze kennis zelf gebruiken voor andere klanten. Een goede URL is kort en bevat de belangrijkste zoekwoorden. Het mag voor zich spreken dat de ondernemer misschien niet de kennis en tijd heeft om zich echt te verdiepen in zoekmachinemarketing.

 • Een goed moment om dit te doen, is wanneer je een nieuw ontwerp voor je site overweegt of een nieuwe web site wilt lanceren.
 • Voor een optimale weergave en indexering moet je Googlebot altijd toegang geven tot de JavaScript-, CSS- en afbeeldingsbestanden waarvan je web site gebruikmaakt.
 • Deze analyse koppelen we terug in een rapport, een praktisch overzicht van hetgeen er moet gebeuren.
 • Zeer waardevolle informatie voor iedereen die serieus bezig wil om zijn/haar web zichtbaarheid te verbeteren.
 • Het bovenste stuk is de titel van de pagina, deze vind je ook boven in je browserbalk.

Google optimalisatie, ofwel zoekmachine optimalisatie, is van groot belang als je meer uit je web site wilt halen. Het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines is een proces, een proceed proces in aanscherping en uitbouw om zo autoriteit op te bouwen. SEO (Search Engine Optimisation) of zoekmachine optimalisatiezijn toegepaste technieken om jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten. Content, techniek en populariteit van jouw website (links van domeinen met autoriteit naar jouw website) zijn de belangrijkste factoren in jeranking.

zoekmachine optimalisatie rapport

De navigatie van een website is belangrijk om bezoekers te helpen snel de gewenste content material te vinden. Ook kunnen zoekmachines zo beter begrijpen welke content material de webmaster als belangrijk beschouwt. Hoewel de zoekresultaten van Google op paginaniveau worden gegeven, wil Google ook graag weten welke rol een pagina speelt binnen de relaxation van de site. Je moet een website maken die je gebruikers ten goede komt en elke optimalisatie moet erop gericht zijn de gebruikerservaring te verbeteren.

zoekmachine optimalisatie rapport

Freelance PHP developer

In de digitale wereld hebben we te maken met verschillende talen. Het gaat hierbij niet over Engels, Duits, Frans of Nederlands. Nee, het gaat hierbij om programmeertalen. Alles wat je op het internet ziet, is namelijk geprogrammeerd. Dit kan je eigenlijk vergelijken met een woonwijk. Als je een woonwijk binnenloopt, zie je van alles. Denk hierbij aan een stoep, aan huizen, aan begroeiing en aan bestrating. Al deze elementen zijn ooit door mensen gemaakt. Dat is eigenlijk ook iets wat je op elke website en webshop tegen komt. Alles wat je op het digitale web tegenkomt, is ooit geprogrammeerd. In feite is een PHP developer, zoals ik, de bouwmeesters van het digitale web.

Als je zelf een nieuw online project wilt starten, is het dan ook aan te raden om op zoek naar vakmensen te gaan. Je laat een huis ook niet zomaar door een willekeurig persoon bouwen. Dat geldt eveneens voor een nieuw online project. Heb jij ideeën om een nieuw project te lanceren? Kan je daarbij de hulp van een Freelance PHP developer gebruiken? Ik kom graag met je in contact. Door de jaren heen heb ik behoorlijk veel ervaring met PHP opgedaan. Ik kan dan ook lezen en schrijven met deze programmeertaal. Geen klus is me te veel; dankzij jarenlange ervaring en veel vakkennis kan ik elke uitdaging succesvol afronden.

Wat is PHP?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, bestaan er op het internet meerdere talen. PHP is één van de bekendste vormen van een scripttaal. De afkorting staat voor Hypertext Preprocessor en deze scripttaal bestaat al sinds 1994. Met PHP is het mogelijk om dynamische webpagina’s op een webserver te creeren. Dit is wellicht een ietwat technisch verhaal, waarbij ik je graag alle details wil besparen.

Het is hoe dan ook een scripttaal waarmee vele websites ontwikkeld kunnen worden. Vele functionaliteiten op een website zijn dan ook aan de hand van PHP ontwikkeld. Heb jij ideeën om een nieuw project te lanceren? De kans is zeer groot dat je daarbij ook een PHP developer kunt gebruiken. Je kunt mij altijd contacten.

Heb je interesse?

Als PHP ontwikkelaar heb ik veel ervaring met het systeem en alle bijbehorende aspecten. Ik ben dan ook in staat om jouw wensen uit te werken tot een werkende website. Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van alle mogelijkheden!

Freelance PHP Developer

Veel Belgische particulieren en ondernemers zijn druk bezig in de digitale wereld. De digitale wereld biedt dan ook volop kansen. Want, zeg nou zelf: hoe vaak ga jij nog naar een grote stad zoals Antwerpen om te shoppen? Het is toch veel makkelijker om vanaf je bank al je favoriete kleding te bestellen? Dit is slechts één van de vele voorbeelden waarom de digitale wereld zo populair is. Voor een particulier biedt het internet dan ook vele voordelen. Dat geldt ook voor een ondernemer. Heb jij een goed idee voor een nieuw digitaal project? Dan ben je zeker niet de enige, maar je hebt wellicht een bijzonder goed idee in gedachten. Het is namelijk mogelijk om via het internet behoorlijk veel geld te verdienen. Wat je daarvoor nodig hebt? Een goed idee en uiteraard een goede uitwerking van het idee. Voor het uitwerken van jouw goede idee ben ik de aangewezen PHP Developer.

In de afgelopen jaren heb ik mee mogen werken aan het ontwikkelen van vele digitale projecten. Hierbij maak ik gebruik van meerdere scripttalen, maar één van de meest gebruikte scripttalen is PHP. Ik kan dan ook tegenwoordig lezen en schrijven met deze scripttaal. Het gevolg? Geen klus is mij te veel. Ik kan je van dienst zijn met allerlei uiteenlopende werkzaamheden waar PHP bij om de hoek komt kijken.

Wat is PHP?

PHP is een scripttaal waarmee het mogelijk is om dynamische webpagina’s op een webserver te creëren. De exacte toelichting hierop is een behoorlijk technisch verhaal. Maar, als je op een website zit, is de kans groot dat dit website draait met behulp van PHP. In feite zorgt PHP voor het volgende: het goed weergeven en tonen van een website aan de bezoekers.

Als je een goed idee hebt, is de kans zeer groot dat je in aanraking met PHP gaat komen. Ben je op zoek naar een professionele Freelance PHP Developer? Kijk dan niet verder. Ik ben de aangewezen persoon voor het ontwikkelen van jouw idee. Hierbij maak ik gebruik van PHP, maar ik kan ook prima overweg met andere systemen zoals Magento en WordPress. Het doel is uiteindelijk om een perfect werkend product op te leveren. Dit kan in de vorm van een website of webshop zijn. Heb je interesse om een digitaal concept uit te laten werken? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kom graag met je in contact om je concept aan te horen en op basis daarvan een geschikt voorstel te doen.

Winterzeil op maat?

3 redenen om voor een winterzeil op maat te kiezen

Bij het aanschaffen van een zwembad moet u niet alleen met het intieme bedrag rekening houden. Nee, gedurende de looptijd van een zwembad bent u min of meer genoodzaakt om nog accessoires aan te schaffen. U kunt echter met een vliegende start beginnen door direct bij aanschaf van het zwembad ook verschillende accessoires te kopen. We hebben het hierbij onder andere over een schoonmaak set, over verlichting en over een winterzeil. In dit artikel richten we ons op de laatste genoemde accessoire.

Lees verder

Magento betaalgateways en hun rol in e-commerce

Net als bij een wiskundig probleem op school, gaat een online betaling van punt A, een afrekenpagina in een Magento online winkel, naar punt B, een bankrekening van een handelaar. Hoeveel tijd kost deze reis? En welke intermediairs komt de betaling onderweg tegen?

Terwijl we het hebben over een online betalingsproces, komen we het idee tegen van een Magento-betalingsgateway. Een virtuele tussenpersoon tussen een klant, een bank en een verkoper, het is verantwoordelijk voor het hele proces van overdracht van betalingsgegevens. Door persoonlijke informatie van klanten te versleutelen, voorkomt het identiteitsdiefstal en phishing.

We begrijpen dat detailhandelaren veel vragen kunnen hebben over een dergelijk gevoelig aspect als betaling. We zullen proberen de belangrijkste met betrekking tot betalingsgateways te behandelen:

Hoe werkt een Magento-betalingsgateway?
We zijn gewend aan onmiddellijke betalingsverwerking. Na op een knop Verzenden te hebben gedrukt, krijgen we het resultaat in seconden. Het lijkt misschien dat een betaalpagina rechtstreeks verbinding maakt met de betreffende bank, maar in feite is de betaalwijze gecompliceerder. Laten we het opruimen en ontdekken wat de rol is van standaard Magento-gateways in dit proces.

Zodra een klant een betalingsproces start, legt een Magento-betalingsgateway het transactieverzoek vast, codeert de betalingsinformatie en draagt ​​deze over aan een betalingsverwerker.
De betalingsverwerker verzendt de transactiegegevens naar de acquiring bank (of PayPal als deze methode wordt gebruikt) die de aanvraag beoordeelt op basis van de beschikbaarheid van fondsen en de vooruitzichten voor fraude. Het beslist of de transactie moet worden geautoriseerd of niet.
Het antwoord gaat op dezelfde manier terug. De betalingsgateway voltooit, voor Magento b2b, het betalingsproces door het antwoord naar de klant over te dragen.
Samen met de rol van intermediair voor betalingsinformatie, kan een Magento-betalingsgateway de geloofwaardigheid en reputatie van een online winkel vergroten.

Hoe een Magento-betalingsgateway te kiezen
Betaling is een gevoelig proces, omdat klanten toegang tot hun bankrekeningen bieden. Een keer verbroken, zou hun vertrouwen heel moeilijk te herstellen zijn. Experts van experts van Magento zijn het erover eens dat een Magento-betalingsgateway zowel kan helpen als schade kan toebrengen. Voordat u een Magento-betalingsgatewaylijst onderzoekt en een keuze maakt, is het rationeel om de volgende vragen te overwegen.

Verbetert een betalingsgateway een uitstekende klantervaring? De gateways dragen in grote mate bij tot het behoud van klanten en de ontwikkeling van loyaliteit. De gateway die u kiest, moet voldoen aan het hoge niveau van uw services en een aantrekkelijke gebruikersinterface mogelijk maken. Zulke functies als vlotte mobiele check-out of betalingsinformatie voor autofill zullen uw klant-checkout-ervaring verbeteren.
Hoe toegankelijk is de gateway? Betalingsgateways die meerdere locaties en valuta’s ondersteunen, zijn vereist voor online winkels met internationale levering en voor gestaag groeiende bedrijven.|

Beschermt een betalingsgateway tegen valse dalingen? Tot 20% van de grensoverschrijdende transacties wordt geweigerd omdat ze als kwetsbaarder voor fraude worden beschouwd. Internationale acquiring-partnerschappen maken het mogelijk dat betalingsgateways probleemloos verbinding maken met buitenlandse banken.
Past een Magento out-of-the-box betalingsgateway volledig bij uw zakelijke behoeften? Er zijn standaard betalingsgateways die Magento aanbiedt. Toch kan het rationeel zijn om verder te gaan dan de out-of-the-box functionaliteit. Aangepaste betaalgateways zijn onder meer Amazon Payment, iPay, Dwolla, Stripe, Adyen, etc. Omdat Magento sommige betaalmethoden zoals e-wallets en prepaid-kaarten mist, kan aangepaste integratie vereist zijn. Paymaster24, een multi-channel betalingsgateway, ondersteunt creditcards en betaalpassen, online en offline bankoverschrijvingen, e-wallets en prepaid-kaarten om ervoor te zorgen dat klanten kunnen kiezen uit verschillende betaalmethoden.
Top Magento betaalgateways en wat zij aanbieden
De beste betalingsgateway kiezen voor Magento, een eigenaar van een online winkel, moet uitgaan van bedrijfsbehoeften, doelgroep en gateway-mogelijkheden.

Out-of-the-box Magento-betaalmethoden zijn geïntegreerd met de volgende externe betalingsgateways:

Wereldwijd: PayPal, Authorize.Net, CyberSource, First Data, WorldPay.
Noord-Amerika: PSiGate, Braintree.
Europa: DIBS Payment Services, Ogone, Paybox Direct, PAYONE.de, Sage Pay Direct.
Oceanië: eWAY Direct.
Laten we de top 3 van Magento-betalingsgateways vergelijken op het gebied van functionaliteit en beveiliging en zien welke gereputeerde bedrijven ze gebruiken. We benadrukken niet de prijsbepaling, omdat deze voor alle drie de gateways hetzelfde is – 2,9% + $ 0,30 per transactie.

PayPal
De meest bekende naam in de lijst, PayPal maakte het totale betalingsvolume van meer dan $ 354 miljard in 2016, wat 26% meer is dan in 2015. PayPal is beschikbaar in meer dan 200 landen en ondersteunt 25 valuta’s.

Functionaliteit. PayPal biedt een veilige en directe manier om te kopen. Nadat een PayPal-account is gemaakt en er kaarten aan zijn toegevoegd, voltooien klanten het afrekenproces met een e-mailbevestiging. Hun persoonlijke informatie wordt niet onthuld tijdens het betalen.
Veiligheid. PayPal biedt geavanceerde codering en 24/7 monitoring van fraudedetectie.
Klanten. Walmart, eBay, Overstock, Dell, FTD Flowers.
Braintree
Braintree is eigendom van PayPal en is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het is beschikbaar in 44 landen en ondersteunt meer dan 130 valuta’s.

Restitutie als onderdeel van klantgerichte service
Een e-commercetransactie is een geloofwaardigheidstest tussen een handelaar en klanten. Een mogelijkheid om te proberen, het materiaal te voelen, echte kleuren te zien, wordt uitgesteld tot de levering. Het aanbieden van een teruggave houdt u alsjeblieft aan een klant door op zijn of haar zij te staan. Magento biedt flexibiliteit van het terugkeerbeleid om tegemoet te komen aan de specifieke situatie van elke klant. Samen met de restitutie van het item, is het mogelijk om de verzending te compenseren, een extra bonus aan te bieden om een ​​conflict te regelen of een deel af te trekken van het totale terugbetaalde bedrag.

In Magento wordt een creditnota aangemaakt om een ​​terugbetaling te doen. Dit document bevat alle bestelgegevens: accountinformatie, factuur- en verzendadressen en bestelde artikelen.

Er zijn twee opties voor een Magento-terugbetaling: online teruggave en terugbetaling voor winkelkrediet. Online terugbetaling houdt in dat het geld wordt overgemaakt naar de creditcard- of PayPal-rekening. Winkelcredits zijn de fondsen die zijn opgeslagen op de rekening van de klant voor toekomstige aankopen.

Voor de finale
Laten we nogmaals het belang benadrukken van een foutloos betalingsproces in e-commerce. Een mislukking tijdens deze laatste stap naar een aankoop is onvergeeflijk. Bij de lancering van een online winkel moet de keuze voor Magento-betalingsgateways centraal staan. Het is van vitaal belang om rekening te houden met de functionele mogelijkheden van de gateway, vergoedingen, fraudepreventiemiddelen, valuta’s en ondersteunde landen. We moeten zakelijke specificaties en doelen ook niet vergeten, omdat ze van invloed zijn op het hele proces van Magento-ontwikkeling.

5 dingen die u moet doen als u uw bedrijf wilt verkopen

Het is tijd om uw bedrijf te verkopen. Het was een goede een leuke ervaring, maar je bent klaar om de fakkel te passeren en te genieten van de vruchten van je werk. Begin met het zoeken van strategische kopers in uw branche en enkele financiële kopers en verkoop uw bedrijf aan hen, nietwaar? Niet zo snel! Als u de waarde die u krijgt voor uw bedrijf wilt maximaliseren, MOET u de volgende vijf dingen doen die ik altijd aan ondernemers aanbeveel.

1) Krijg uw financiële overzichten in orde!

Er is geen betere waardemoordenaar dan slordige financiële verklaringen. Als uw uitspraken slordig zijn, wat kan er dan nog slordiger zijn in uw bedrijf? Hoe kan een koper de cijfers vertrouwen als er elk jaar verschillende categorieën en een groot “diversen” items verschijnen? Los dit NU op … niet tijdens due diligence, want het is gewoon een excuus voor de koper om zijn prijs te blijven verlagen. Zorg ervoor dat minimaal de afgelopen drie jaar consistent, nauwkeurig en gemakkelijk te begrijpen is. Daarom bedrijf verkopen met Vuzo . Als u een accountantskantoor moet inhuren om loose-end bankrecorts uit te voeren van boekingen en die ongrijpbare kasstroomoverzichten, doe dat dan NU. Het geld dat via een hogere waardering naar u terugkeert, zal de kosten van het maken van de uitspraken doen vervallen!

2) Maak jezelf minder belangrijk.

Tot nu toe was JIJ de business. U was trots op uw leiderschapsrol en hoe iedereen in het bedrijf u en uw aanwijzingen volgde. Wijzig dit NU voordat het de waarde van uw bedrijf verlaagt. Wie wil een bedrijf kopen dat waarvan voor de verkoper op weg is naar Barbados? Veranderingen kunnen binnen een paar maanden worden aangebracht. Verander uw organigram en documenteer het. Geef meer verantwoordelijkheid aan je vertrouwde generaals. Als dat nodig is, huur dan je vervanger in en leer ze meteen wat je verantwoordelijkheden zijn. Als het tijd is om te verkopen, kijk dan hoe comfortabel de koper is in je nieuwe leider. Dit kan u uiteindelijk een paar jaar in “lock-up” besparen.

3) Documenteer een goede groeistrategie.

Tot dusverre is het goed gelukt voor je groei. Je hebt alles in je hoofd gepland en feilloos uitgevoerd. Je visie kan niet duidelijker voor je zijn. Nieuws alert! Je hoofd komt niet met de deal! Begin NU met downloaden. Ontwikkel een gedetailleerd schriftelijk bedrijfsplan voor de komende vijf tot zeven jaar en uw portemonnee dankt u. Geef de koper een gedetailleerde handleiding voor hoe het gaat om de verkoop te verdrievoudigen en de winst te verviervoudigen door gewoon door te gaan met wat u altijd al hebt gedaan. Laat ze zich niet afvragen of ze kunnen uitvoeren zoals jij. Laat hen zien dat alleen door uw plan te volgen, zij in goede handen zijn. Het geschreven bedrijfsplan met gedetailleerde financiële projecties is een MUST.

4) Diversifieer uw klantenbestand.

Het was geweldig. U bent goede vrienden met uw drie grootste accounts en zij bieden u 75% van uw bedrijf. Hoe goed kan het worden? Minder verkoopwerk, een betere benutting van de tijd van uw personeel en wat kan er met deze klanten gebeuren? Heck een was zelfs in je bruiloft. Verander dat zo snel als je kunt! Er is niets enger voor een koper dan een beroep op een paar belangrijke klanten. Wat gebeurt er als je weggaat? Wat gebeurt er als een fout wordt gemaakt met een van hen? Je kunt beter die klanten in de coulissen halen. Die met iets minder marge. Die accounts iets verder weg. Geef een extra korting om die accounts te krijgen die op het hek staan. Laat vervolgens uw gevarieerde klantenbestand zien aan uw nieuwe koper en zie ze glimlachen.

5) Verbeter uw systemen en procedures.

Geen probleem. Het crediteurenprogramma heeft niet maandenlang gecommuniceerd met uw boekhoudsysteem. U gebruikt nog steeds carbon exemplaren. U factureert sommige klanten per e-mail, anderen per fax en zelfs sommige via de post. Dat is ok, het is net iets meer tijd voor uw personeel en uw marges kunnen het aan. Welnu, uw marges kunnen het misschien aan, maar uw kopers niet. Het enige wat ze zullen zien, is de ene vlek na de andere. Als ze het bedrijf nog steeds willen kopen, zullen ze de prijs drastisch verlagen. En erger nog, je hebt de intentieverklaring al ondertekend, dus je wordt gegijzeld door hun prijsverlagingen! Ga die systemen repareren VOORDAT je uitgaat om te verkopen en de waarde krijgt die je wilt.

Bedrijven te koop, waar vindt u een goed bedrijf?

Wanneer u een bedrijf wilt gaan kopen is de vraag waar u de beste bedrijven te koop kunt vinden. Een bedrijf kopen is een serieuze aangelegenheid en het is belangrijk om niet over één nacht ijs te gaan. Het begint allemaal met de zoektocht naar bedrijven, die te koop staan. Er zijn veel verschillende plaatsen waar u deze kunt vinden. Zo kunt u bij een bedrijfsovername adviseur terecht, de bank, vakbladen en ook op LinkedIn en tal van online websites.

Hoe te starten?

Het is goed om als eerste een zoekprofiel te maken voor uzelf. Wat voor soort bedrijf wilt u overnemen? In welke regio wilt u starten? Passen de werkzaamheden bij uw persoonlijkheid? Wanneer u een camping in Maastricht overneemt is dat wat anders dan een assurantiebedrijf in Alkmaar. Door een zoekprofiel te maken kunt u gerichter gaan zoeken. De volgende zaken komen terug in een zoekprofiel:

 • De overnameprijs
 • De branche
 • De regio
 • Het aantal personeelsleden
 • De omzet van het bedrijf (vaak een indicatie in eerste instantie)
 • Of er een bedrijfspand aanwezig is

Bedrijven te koop met vuzo

Wat als u een geschikt bedrijf te koop hebt gevonden?

Wanneer u meerdere bedrijven te koop hebt zien staan welke voldoen aan uw zoekprofiel dan kunt u contact met hun opnemen. U zult een verkoopmemorandum ontvangen en daaruit kunt u meer informatie over het bedrijf krijgen. Het is belangrijk om te ontdekken of het bedrijf ook bij u past. Een ondernemerschapstest kan u hierbij helpen. Het is daarnaast ook goed om te kijken wat de verwachtingen van de markt zijn. Zoek daarnaast alle mogelijke informatie bij elkaar welke u kunt vinden over het bedrijf, de producten en mogelijkheden.

Het financiële deel

Naast de besproken factoren zijn de cijfers natuurlijk ook van groot belang. Financieel moet het om een gezond bedrijf gaan. Ontdek de omzet, de winstverwachtingen en de plannen voor de komende jaren. Kijk of er jaarcijfers zijn gedeponeerd bij de kamer van koophandel.

Vervolgens is de overnameprijs uiteraard ook van belang. Ontdek waarop de prijs is gebaseerd en welke ruimte er is om hier te onderhandelen. Voordat u gaat onderhandelen is het natuurlijk belangrijk om de hoed en de rand te kennen van het bedrijf.

Ontdek alles over de bedrijven te koop

Wanneer u interesse heeft in een bedrijf wat te koop staat dan is het belangrijk om er zoveel mogelijk over te ontdekken. Tegenwoordig kan een onderzoek al op het internet beginnen. Kijk of het bedrijf een website heeft, actief is op social media en vooral ook wat anderen vertellen over het bedrijf. Het is natuurlijk ook goed om met de huidige eigenaar in gesprek te gaan. Bezoek het bedrijf en ontdek of het een bedrijf is wat bij u past.

Waar vindt u de beste bedrijven te koop?

Eigenlijk is het moeilijk om exact aan te geven waar u uw nieuwe bedrijf kunt vinden. Niet iedereen zoekt immers hetzelfde. Niet iedereen wil een viszaak beginnen of een bedrijf met een omzet onder een miljoen starten. Afhankelijk van uw zoekprofiel kunt u gericht op zoek gaan naar een bedrijf.

Vuzo is een portaal/specialist op het gebied van bedrijven/ondernemingen te koop. Binnen het portaal heb je de mogelijkheid om een account aan te maken waarin je snel een onderneming te koop kan zetten of kan reageren op de ondernemingen die allemaal te koop staan. Binnen het portaal heb je tevens de mogelijkheid om met experts in contact te komen die jou verder kunnen helpen met de aan of verkoop van je onderneming.

Version:1.0 StartHTML:0000000168 EndHTML:0000006510 StartFragment:0000000435 EndFragment:0000006493