Zoekmachine Optimalisatie

zoekmachine optimalisatie rapport

Je houdt hiervan een mooi archief, en kunt na een aantal maanden heel goed zien waar je het goed doet, en wat beter kan. Zeer waardevolle informatie voor iedereen die serieus bezig wil om zijn/haar internet zichtbaarheid te verbeteren.

Sommige onderdelen zijn echter technisch en vereisen SEO-kennis. Wij kunnen je ook helpen om verbeterpunten aan te pakken.

De navigatie van een website is belangrijk om bezoekers te helpen snel de gewenste content te vinden. Ook kunnen zoekmachines zo beter begrijpen welke content material de webmaster als belangrijk beschouwt. Hoewel de zoekresultaten van Google op paginaniveau worden gegeven, wil Google ook graag weten welke rol een pagina speelt binnen de relaxation van de site. Je moet een web site maken die je gebruikers ten goede komt en elke optimalisatie moet erop gericht zijn de gebruikerservaring te verbeteren.

 • Daarbij kijken we ook naar de code/content ratio ofwel de verhouding hier tussen.
 • Ook bepaalde definities zijn op de zoekresultaten pagina te zien.
 • Met linkbuilding, content material advertising en code optimalisatie vergroten wij uw on-line zichtbaarheid en helpen wij uw web site aan een hogere positie in Google.
 • Het is verstandig eerst de belangrijkste factoren aan te pakken.
 • Hier lees je hoe zo’n web optimization rapport eruit ziet en waar onze specialisten allemaal op letten.

Zoekmachine optimalisatie (web optimization) speelt een belangrijk rol als u online zichtbaarheid wilt verhogen. Als uw web site goed gevonden wordt krijgt u tenslotte meer bezoekers. Wij zijn seo specialist en bieden zoekmachine optimalisatie met linkbuilding aan om uw organische vindbaarheid te verbeteren in zoekmachines.

Samen bespreken we welke strategie we gaan uitvoeren om jouw doelen te behalen. Met de juiste strategie kunt u zoekmachine optimalisatie inzetten om op lange termijn bezoekers, zonder additional kosten zoals bij Google Ads (AdWords), bezoekers op uw website krijgen. Op foundation van een zoektermen analyse bekijken wij of deze goed verwerkt zijn in teksten. Wij optimaliseren pagina’s en bouwen met linkbuilding een sterke reputatie op om op de gekozen zoektermen goed gevonden te worden. Wij houden onze kennis constant up-to-date om de vindbaarheid van uw web site te verbeteren.

zoekmachine optimalisatie rapport

Zoekmachine Optimalisatie

zoekmachine optimalisatie rapport

Je kunt meerdere kopformaten gebruiken om je content material van een helloërarchische structuur te voorzien en het gebruikers zo makkelijker te maken om door je doc te navigeren. Als je je informatie echt wilt beveiligen, moet je geschikte machtigingsmethoden hanteren, zoals het vereisen van een gebruikerswachtwoord of het volledig verwijderen van de pagina van je website. Raadpleeg Je website promoten verderop in deze gids voor meer informatie over hoe je mensen kunt aanmoedigen om je web site te verkennen. We brengen alle aspecten in kaart waar we verbeteringen noodzakelijk vinden om beter gevonden te worden in de zoekmachine. De prijzen van een rapport beginnen bij � 299,- exclusief btw en kunnen oplopen tot � 799,- exclusief btw.

Online marketing

Door knelpunten te verbeteren wordt uw site beter geindexeerd. Wie zelf niet voldoende zoekwoorden kan bedenken, doet er goed aan om vrienden, familie en kennissen te vragen waarop zij zoeken. Probeer om daarbij zo objectief mogelijk te zijn en ze niet te sturen. Schrijf al deze zoekwoorden op en doe daarna onderzoek met bijvoorbeeld de Keyword Planner om erachter te komen wat het daadwerkelijke zoekvolume van deze woorden is.

 • Als je aan de slag gaat met de zoekmachineoptimalisatie van je website is het belangrijk dat je weet hoe je kunt onderzoeken waar mensen op zoeken.
 • Het magazine voor zich spreken dat de ondernemer misschien niet de kennis en tijd heeft om zich echt te verdiepen in zoekmachinemarketing.
 • Meer informatie over hoe je een sitemap kunt ontwikkelen en indienen12.

Goede content material sluit aan bij de doelgroep, is related en kent een goede opbouw. De content is prettig leesbaar en kent de nodige zoekwoorden.

Aangezien de content zelf vaak hetzelfde is, ongeacht het fragment, worden gebruikte fragmenten doorgaans door zoekmachines genegeerd. Zoekmachines kunnen deze kennis gebruiken om je content material op nuttige (en aantrekkelijke) manieren weer te geven in zoekresultaten. Dit kan er voor zorgen dat je precies de juiste klanten voor je bedrijf aantrekt. ‘description’-metatags zijn belangrijk, omdat Google deze kan gebruiken als fragmenten voor je pagina’s. Dit kan, maar hoeft niet per se, omdat Google ook kan kiezen voor een relevant gedeelte van de zichtbare tekst op je pagina als dit beter overeenkomt met de zoekopdracht van een gebruiker.

Wat is web optimization?

zoekmachine optimalisatie rapport

Wij kunnen je pagina’s herschrijven of zo inrichten dat deze aan de richtlijnen voldoen. Bovenstaande prijzen voor monitoring zijn niet gelimiteerd tot maar 1 website.

Voeg een eenvoudige navigatiepagina voor je gehele website (of de belangrijkste pagina’s, als je honderden of duizenden pagina’s hebt) toe voor gebruikers. Zo kun je actual zien hoe Googlebot je content material ziet en weergeeft. Daarnaast helpt dit je om een aantal indexeringsproblemen op je web site te identificeren en op te lossen. Wanneer Googlebot een pagina crawlt, moet de bot de pagina kunnen zien op dezelfde manier als een gemiddelde gebruiker15. Voor een optimale weergave en indexering moet je Googlebot altijd toegang geven tot de JavaScript-, CSS- en afbeeldingsbestanden waarvan je website gebruikmaakt.

zoekmachine optimalisatie rapport

 • Door op relevante zoekwoorden goed vindbaar te zijn, resulteert dit in meer online vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet.
 • Content, techniek en populariteit van jouw website (links van domeinen met autoriteit naar jouw website) zijn de belangrijkste factoren in jeranking.
 • Voorkom invoeging van meerdere onnodige zoekwoorden die gericht zijn op zoekmachines, maar vervelend of onlogisch zijn voor gebruikers.

Daarbij zijn wij fixed bezig om jouw website hoger in de zoekmachine te krijgen. Wij bieden je een traject aan waarbij wij de website verder optimaliseren en monitoren.

SEO rapport

Dit noemen we ook wel SEO, wat een afkorting is voor Search Engine Optimization. Een goede vindbaarheid van een website in Google is enorm belangrijk omdat ninety seven% van de mensen in hun zoektocht naar een website gebruik maken van Google. Omdat mensen al lang niet meer doorklikken naar de tweede en derde pagina in de zoekresultaten is het van groot belang om op de eerste pagina te staan met je web site.

zoekmachine optimalisatie rapport

Rapportage en evaluatie middels ons SEO-rapport

zoekmachine optimalisatie rapport

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat vaak over het maken van kleine aanpassingen in delen van je website. Als je deze wijzigingen afzonderlijk bekijkt, lijken deze wellicht kleine verbeteringen. Je bent mogelijk al bekend met veel van de onderwerpen in deze gids, omdat dit essentiële elementen zijn voor elke webpagina, maar je haalt wellicht nog niet het maximale uit deze elementen. Dit rapport fungeert als een handleiding en stelt richtlijnen huge voor de webbouwer in kwestie.

Na oplevering zijn we je daarnaast van dienst wanneer je dat maar nodig hebt. Aanpassingen maken, nieuwe content material, afbeeldingen, nieuwe functies. Neem je een (full) service technisch onderhoud dienst af?

Na de analyse kun je zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie, waarbij wij in een dagdeel alles met je door kunnen nemen als je dat wenst. Of wij doen het voor je, zodat jij je kunt richten op je eigen specialisatie. Immers, zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin proceed verbeteringen doorgevoerd dienen te worden om zo het rendement blijvend te verbeteren. SKYE DESIGNS & PROGOOGLE zorgen ervoor dat je web site veel beter vindbaar is. Ik heb door zoekmachine-optimalisatie voor veel klanten uit Zwolle gezorgd voor een hogere plaats in Google.

Uw webbouwer kan vervolgens deze kennis zelf gebruiken voor andere klanten. Een goede URL is kort en bevat de belangrijkste zoekwoorden. Het mag voor zich spreken dat de ondernemer misschien niet de kennis en tijd heeft om zich echt te verdiepen in zoekmachinemarketing.

 • Een goed moment om dit te doen, is wanneer je een nieuw ontwerp voor je site overweegt of een nieuwe web site wilt lanceren.
 • Voor een optimale weergave en indexering moet je Googlebot altijd toegang geven tot de JavaScript-, CSS- en afbeeldingsbestanden waarvan je web site gebruikmaakt.
 • Deze analyse koppelen we terug in een rapport, een praktisch overzicht van hetgeen er moet gebeuren.
 • Zeer waardevolle informatie voor iedereen die serieus bezig wil om zijn/haar web zichtbaarheid te verbeteren.
 • Het bovenste stuk is de titel van de pagina, deze vind je ook boven in je browserbalk.

Google optimalisatie, ofwel zoekmachine optimalisatie, is van groot belang als je meer uit je web site wilt halen. Het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines is een proces, een proceed proces in aanscherping en uitbouw om zo autoriteit op te bouwen. SEO (Search Engine Optimisation) of zoekmachine optimalisatiezijn toegepaste technieken om jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten. Content, techniek en populariteit van jouw website (links van domeinen met autoriteit naar jouw website) zijn de belangrijkste factoren in jeranking.

zoekmachine optimalisatie rapport

De navigatie van een website is belangrijk om bezoekers te helpen snel de gewenste content material te vinden. Ook kunnen zoekmachines zo beter begrijpen welke content material de webmaster als belangrijk beschouwt. Hoewel de zoekresultaten van Google op paginaniveau worden gegeven, wil Google ook graag weten welke rol een pagina speelt binnen de relaxation van de site. Je moet een website maken die je gebruikers ten goede komt en elke optimalisatie moet erop gericht zijn de gebruikerservaring te verbeteren.

zoekmachine optimalisatie rapport

Zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie rapport

Zorg ervoor dat naast de tekstuele content material ook alle belangrijke afbeeldingen en video’s zijn ingesloten en toegankelijk zijn op mobiele apparaten. Bied voor zoekmachines alle gestructureerde gegevens en andere metadata (zoals titels, beschrijvingen, linkelementen en andere metatags) voor alle versies van de pagina’s. Een navigatiepagina is een eenvoudige pagina op je web site die de structuur van je web site weergeeft en doorgaans bestaat uit een hiërarchische lijst van de pagina’s op je web site. Bezoekers kunnen deze pagina bezoeken als ze problemen ondervinden met het vinden van pagina’s op je web site.

Door de feiten kunnen er duidelijke beslissingen genomen worden. Ons website optimalisatie rapport laat u heel overzichtelijk zien hoe uw website er op deze gebieden voorstaat.

zoekmachine optimalisatie rapport

 • Daaropvolgende volgt het verbeter plan en uitgebreide zoekwoordenonderzoek.
 • Het verbeteren van uw vindbaarheid in de zoekmachines is een proces, een continue proces in aanscherping en uitbouw om zo autoriteit op te bouwen.
 • Hierbij opereren we voornamelijk in de regioEindhoven, Den Bosch,Veghel,Uden, Nijmegen enOss.
 • Linkbuilding is een van de belangrijkste rankingsfactoren voor Google.
 • Door middel van het verzamelen van knowledge via Google Analytics krijgt Solid Results zicht in het gebruik en kunnen deze statistieken worden toegepast op haar website.

Dit rapport fungeert als een handleiding en stelt richtlijnen vast voor de webbouwer in kwestie. Als de webbouwer dit rapport hanteert zal uw web site geheel zoekmachine vriendelijk opgebouwd worden, ook kunt u dan in de toekomst uw web site zelf verbeteren op dit gebied. web optimization is het geheel van activiteiten om voor uw web site een hogere, organische zoekmachine positie te realiseren. Door op relevante zoekwoorden goed vindbaar te zijn, resulteert dit in meer online vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet.

Zo’n positie kan jouw web site of bedrijf duizenden euro’s meer omzet leveren. Naast organische zoekmachine-optimalisatie begeleiden en ontwerpen we ook Google Adwords Campagnes. Als je vroeger zocht op on-line advertising bureau kreeg iedereen dezelfde lijst met zoekresultaten. Als je uit de omgeving Barendrecht of Rotterdam zoek naar on-line advertising bureau kom je ons ongetwijfeld tegen. Google neemt locatie dus mee als een van de belangrijkste pijlers om te bepalen wat jij ziet op de zoekresultaten pagina.

zoekmachine optimalisatie rapport

Freelance PHP developer

In de digitale wereld hebben we te maken met verschillende talen. Het gaat hierbij niet over Engels, Duits, Frans of Nederlands. Nee, het gaat hierbij om programmeertalen. Alles wat je op het internet ziet, is namelijk geprogrammeerd. Dit kan je eigenlijk vergelijken met een woonwijk. Als je een woonwijk binnenloopt, zie je van alles. Denk hierbij aan een stoep, aan huizen, aan begroeiing en aan bestrating. Al deze elementen zijn ooit door mensen gemaakt. Dat is eigenlijk ook iets wat je op elke website en webshop tegen komt. Alles wat je op het digitale web tegenkomt, is ooit geprogrammeerd. In feite is een PHP developer, zoals ik, de bouwmeesters van het digitale web.

Als je zelf een nieuw online project wilt starten, is het dan ook aan te raden om op zoek naar vakmensen te gaan. Je laat een huis ook niet zomaar door een willekeurig persoon bouwen. Dat geldt eveneens voor een nieuw online project. Heb jij ideeën om een nieuw project te lanceren? Kan je daarbij de hulp van een Freelance PHP developer gebruiken? Ik kom graag met je in contact. Door de jaren heen heb ik behoorlijk veel ervaring met PHP opgedaan. Ik kan dan ook lezen en schrijven met deze programmeertaal. Geen klus is me te veel; dankzij jarenlange ervaring en veel vakkennis kan ik elke uitdaging succesvol afronden.

Wat is PHP?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, bestaan er op het internet meerdere talen. PHP is één van de bekendste vormen van een scripttaal. De afkorting staat voor Hypertext Preprocessor en deze scripttaal bestaat al sinds 1994. Met PHP is het mogelijk om dynamische webpagina’s op een webserver te creeren. Dit is wellicht een ietwat technisch verhaal, waarbij ik je graag alle details wil besparen.

Het is hoe dan ook een scripttaal waarmee vele websites ontwikkeld kunnen worden. Vele functionaliteiten op een website zijn dan ook aan de hand van PHP ontwikkeld. Heb jij ideeën om een nieuw project te lanceren? De kans is zeer groot dat je daarbij ook een PHP developer kunt gebruiken. Je kunt mij altijd contacten.

Heb je interesse?

Als PHP ontwikkelaar heb ik veel ervaring met het systeem en alle bijbehorende aspecten. Ik ben dan ook in staat om jouw wensen uit te werken tot een werkende website. Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op voor het bespreken van alle mogelijkheden!

Freelance PHP Developer

Veel Belgische particulieren en ondernemers zijn druk bezig in de digitale wereld. De digitale wereld biedt dan ook volop kansen. Want, zeg nou zelf: hoe vaak ga jij nog naar een grote stad zoals Antwerpen om te shoppen? Het is toch veel makkelijker om vanaf je bank al je favoriete kleding te bestellen? Dit is slechts één van de vele voorbeelden waarom de digitale wereld zo populair is. Voor een particulier biedt het internet dan ook vele voordelen. Dat geldt ook voor een ondernemer. Heb jij een goed idee voor een nieuw digitaal project? Dan ben je zeker niet de enige, maar je hebt wellicht een bijzonder goed idee in gedachten. Het is namelijk mogelijk om via het internet behoorlijk veel geld te verdienen. Wat je daarvoor nodig hebt? Een goed idee en uiteraard een goede uitwerking van het idee. Voor het uitwerken van jouw goede idee ben ik de aangewezen PHP Developer.

In de afgelopen jaren heb ik mee mogen werken aan het ontwikkelen van vele digitale projecten. Hierbij maak ik gebruik van meerdere scripttalen, maar één van de meest gebruikte scripttalen is PHP. Ik kan dan ook tegenwoordig lezen en schrijven met deze scripttaal. Het gevolg? Geen klus is mij te veel. Ik kan je van dienst zijn met allerlei uiteenlopende werkzaamheden waar PHP bij om de hoek komt kijken.

Wat is PHP?

PHP is een scripttaal waarmee het mogelijk is om dynamische webpagina’s op een webserver te creëren. De exacte toelichting hierop is een behoorlijk technisch verhaal. Maar, als je op een website zit, is de kans groot dat dit website draait met behulp van PHP. In feite zorgt PHP voor het volgende: het goed weergeven en tonen van een website aan de bezoekers.

Als je een goed idee hebt, is de kans zeer groot dat je in aanraking met PHP gaat komen. Ben je op zoek naar een professionele Freelance PHP Developer? Kijk dan niet verder. Ik ben de aangewezen persoon voor het ontwikkelen van jouw idee. Hierbij maak ik gebruik van PHP, maar ik kan ook prima overweg met andere systemen zoals Magento en WordPress. Het doel is uiteindelijk om een perfect werkend product op te leveren. Dit kan in de vorm van een website of webshop zijn. Heb je interesse om een digitaal concept uit te laten werken? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kom graag met je in contact om je concept aan te horen en op basis daarvan een geschikt voorstel te doen.

Winterzeil op maat?

3 redenen om voor een winterzeil op maat te kiezen

Bij het aanschaffen van een zwembad moet u niet alleen met het intieme bedrag rekening houden. Nee, gedurende de looptijd van een zwembad bent u min of meer genoodzaakt om nog accessoires aan te schaffen. U kunt echter met een vliegende start beginnen door direct bij aanschaf van het zwembad ook verschillende accessoires te kopen. We hebben het hierbij onder andere over een schoonmaak set, over verlichting en over een winterzeil. In dit artikel richten we ons op de laatste genoemde accessoire.

Lees verder