Maandelijks archief: augustus 2018

DRUPAL IS VEILIG: 6 WEBSITES VOOR BANKIEREN EN FINANCIEREN GEBOUWD OP DRUPAL

“Maar … is Drupal veilig?”

Als u voor zaken aan Drupal denkt, heeft iemand in uw team deze vraag gesteld. Het korte antwoord is “JA”.

Het lange (re) antwoord: het is veilig, op voorwaarde dat u de juiste beveiligingsprotocollen onderhoudt.

Drupal is een open source platform. Geen enkel bedrijf is eigenaar van Drupal of de codebasis ervan. In plaats daarvan wordt Drupal onderhouden door een gemeenschap van 1.000.000 mensen die samenwerken. Open source biedt een beveiligingsvoordeel: community monitoring. De ontwikkelgemeenschap van Drupal is intensief waakzaam. Wanneer ze een beveiligingslek vinden, geven ze snel beveiligingsupdates vrij.

Lees verder

Typo3 binnen de financiele markt.

Het investeringsbedrijf is  van dienst met de herlancering van hun multifunctionele website.

Vandaag is het investeringsbureau een van de toonaangevende bedrijven in Duitsland in hun branche. Het bedrijf is als start-up gestart met slechts 8 medewerkers en inmiddels uitgegroeid tot een uiterst succesvol bedrijf met bijna 300 werknemers. Het 25-jarig jubileum van vorig jaar werd in stijl gevierd.

Website-relaunches maken deel uit van de dagelijkse gang van zaken in ons TYPO3-internetbureau en onze ontwikkelaars weten hoe ze dit op een efficiënte manier kunnen doen. Projecten kunnen echter heel verschillend zijn. Zoals nu, met de herlancering van de website van dit investeringsbureau. In het oog van een online bezoeker ziet de website er niet anders uit dan in het verleden. Maar de afgelopen paar weken is elk stukje code afgehandeld. En ook elk stukje content. Stuk voor stuk.

Lees verder